Трекер харчування

Трекер ХАРЧУВАННЯ

Калорійність раціону: 1800 ккал (Б 110 г, Ж 52 г, В 205 г)

Важливо рахувати калорії!

1 прийом їжі

а)

б)

в) (солодощі, снеки, ковбаса тощо) (~500 Ккал)

2 прийом їжі

г)

д)

е)

є)

3 прийом їжі

ж)

з)

и)

4 прийом їжі

і)

ї)

й)

в) (солодощі, снеки, ковбаса тощо) (~500 Ккал)

Напої

Підсумок

Всього спожито калорій: 0 ккал

1 прийом їжі:

    2 прийом їжі:

      3 прийом їжі:

        4 прийом їжі:

          Випиті напої:

            Всього випито води: 0 мл

            Трекер харчування
            Калорійність раціону: 1800 ккал (Б 110 г, Ж 52 г, В 205 г

            🍩При бажанні, літеру "в" можна замінити на фрукти: 10г «будь-що» = 100г фруктів (банани 50г).

            Соєвий соус і спеції можна.

            Можна проводити будь-які ротації:
            ✅Міняти прийоми їжі місцями (перший прийом можна спожити ввечері);
            ✅Зменшувати/збільшувати кількість прийомів їжі (4 прийоми їжі можна об‘єднати в 3);
            ✅Брати продукт з одного прийому їжі і переставляти в інший (наприклад літеру «а» перенести в 4 прийом).

            ⚠️Важливо одне: щоб Ви не спожили їжі БІЛЬШЕ ніж я вказав. Вам забагато їжі? Їжте менше.

            ☝️Вага продуктів вказана в сирому вигляді.

            📝Рекомендую для зручності внести програму харчування в нотатник, і видаляти літеру, яку ви вже спожили. Так легше зорієнтуватись, особливо на перших порах. Наприклад, з’їли зранку фрукти, видалили літеру «з» з 3️⃣ прийому.

            ‼️Найважливіше, повторюю, бо це важливо: не перевищуйте вказану вагу продуктів!

            Каву та чай можна, але лише до 4 чашок та в першу половину дня (травʼяний чай - будь-коли).
            Coca-Cola Zero, Pepsi Light можна, тобто БЕЗКАЛОРІЙНІ води (не більше, ніж 330 мл на добу).
            ✅Підсолювати їжу трішки можна.
            ✅Готуючи рідкі страви, враховуйте вагу не страви, а інгредієнтів.
            Їжа важиться СИРОЮ. Важити їжу обов‘язково перші два тижні, далі можна „на око“, якщо маєте хороший окомір😜
            ✅Їжу термічно обробляєте будь-як, при смажінні обов’язково враховуйте олію, на якій смажили
            Made on
            Tilda